Evenemang  »  Workshop

Heldag med Stickning i Alingsås

Heldag med stickning i Alingsås lördag 30 mars!
Lördagen den 30 mars arrangerar Alingsåsstickorna en heldag med stickning för alla som är intresserade, såväl nybörjare som van stickare! Träffen hålls i Gläntans lokal på Nygatan 11, 441 30 Alingsås (bredvid restaurant Delideli). Du behöver inte bo i Alingsås eller vara med i Alingsåsstickornas grupp för att delta, alla är välkomna att anmäla sig till denna dag med stickning!
Vi startar kl. 10 och håller på till kl. 18, du kan komma när som helst under dagen och går hem när du känner för det. Dagen kommer innehålla stickning, fika, garnförsäljning från butiken Massor av garn, workshops för de som vill och förhoppningsvis inspirerande och givande samtal om vår stickning och allt vad det innebär.
Vi kommer hålla i 4 workshops under dagen som syftar till att stötta i att lära sig de olika teknikerna genom att göra mindre projekt så alla moment hinns med under dagen. Följande fyra workshops finns för de som är intresserade;
– Dubbelstickning med Sanna
– Olika typer av elastiska uppläggningar med Elisabeth
– Dominostickning med Ing-Mari
– Lettiska flätor med Ylwa
Två workshops kommer vara ca kl. 11.30 och de andra två ca kl. 14.30.
Under dagen kommer det finnas möjlighet att bläddra i olika böcker vi har med oss och mellan våra workshops kommer det finnas möjlighet att kika på projekt som vi stickerskor i Alingsåsstickorna gjort. Det kommer finnas möjlighet att klämma på härliga garner från butiken Massor av garn och köpa med 10% rabatt under dagen.
Att vara med på denna dag kostar 50kr och betalas via swish, i priset ingår kaffe, te, fika och frukt. Är du allergisk eller intolerant mot något får du gärna ta med egen fika om du vill. Lokalen vi kommer vara i är en nötfri lokal och det vill vi att alla respekterar. Mat under dagen löser var man för sig eller tillsammans, antingen genom att gå ut och äta eller köpa med och äta i lokalen. Det finns två microvågsugnar för de som vill värma mat.
Anmälan görs via mail till alingsasstickorna@sticka.org, senast söndagen den 24 mars. När du anmäler dig berättar du om du är intresserad av att delta i någon eller några workshops och i så fall vilka. När du mailat får du information om betalning och vad du behöver ha med dig om du ska delta i någon workshop.
Vi kan som max vara 25 personer så det är först till kvarn som gäller! När du betalt är din anmälan bindande och pengarna returneras ej om du inte kan komma.
Vi hoppas att du vill komma på denna dag för att sticka med oss och dela med dig av dina kunskaper och de tips som du garanterat har och kan dela med dig av.
Glada hälsningar
Sanna, Marie, Eva-Lena, Ylwa, Ing-Mari och Elisabeth

Information

Plats för evenemang

nygatan 11
44130 alingsås

Evenemanget börjar

2019-03-30, kl. 10:00

Evenemanget slutar

2019-03-30, kl. 18:00

Alingsåsstickorna

Alingsåstickorna träffas på Alingsås Bibliotek kl 18- 21 varannan ojämn tisdag.

Besök Alingsåsstickorna

Karta

Kunde inte ladda kartan

Evenemangskalender Alla evenemang »

Inga evenemang hittades i vår databas.

Tipsa om ett evenemang