Lokalgrupper  »  Kantmaskan

Kantmaskan

Vi träffas på Vuxenskolan i Uppsala, Kungsängsgatan 12, på fredagar mellan kl 14 och 16 varannan vecka. Vi lär oss något tillsammans, testar olika tekniker inom stickning och virkning, fikar och pratar. I vår Ravelrygrupp finns mer information om vad vi har inplanerat.

Kontaktuppgifter

Kontaktperson

Eva-Lotta Staffas
kantmaskan@sticka.org

Adress

Studieförbundet Vuxenskolan, Kungsängsgatan 12
753 22 Uppsala

Senast bloggat

27 maj 2024

Världsstickningsdagen och sommaren i Uppsala

Hej alla stickare!
I Uppsala planerar vi att sticka mitt inne i S:t Per där det tidigare var ett fikaställe men nu bara är sittplatser. Från ca kl 10 lördag 8 juni är alla som vill välkomna dit. Vill du träffas och sticka i sommar finns det möjlighet på Cafe Victoria i Botaniska trädgården, Uppsala. Där träffas vi ca kl 12-15 varje onsdag hela sommaren med start 19/6.

/Eva-Lotta, Kantmaskan

22 maj 2020

Kantmaskan träffas i Botan, Uppsala

Hej allihopa!
Vi i Kantmaskan har inte träffats sen i början på mars. Nu har Café Victoria i Botaniska trädgården (Uppsala) öppnat. Där kan man sitta ute med lite avstånd. Vi träffas där fredag 29/5 kl 14. Alla är välkomna!

19 oktober 2018

Bok och garnbyte med Kantmaskan

Har du garn, böcker eller tidskrifter som du själv inte behöver ta med till vår träff fredag 16 november och byt eller sälj. Vi träffas i Vuxenskolans lokaler på Kungsängsgatan 12 kl 14-16. Tanken är att pengarna som vi får in på försäljningen ska skänkas till något välgörande ändamål. Vi utmanar alla andra lokalgrupper att också göra något liknande. Hur mycket kan vi tillsammans skänka till behövande?

Karta

Kunde inte ladda kartan