Lokalgrupper  »  Retstickan

Retstickan

Retstickan är en grupp i Stockholm City, som träffas varannan måndag, udda veckor, på café Ritorno, Odengatan 80, drop-in från kl. 16. Medlemskap i Sticka är önskvärt. Vi är nu en ganska stor grupp och får ibland brist på stolar. Hör därför gärna av dig på mejl om du planerar att besöka oss för första gången.

Vårt mål är att inspirera och hjälpa varandra med våra handarbeten. Träffarna är inte ledarledda utan var och en ansvarar för att det blir trevliga och inspirerande träffar.

Välkommen!

Tips för den som vill sticka på söndagar i trevligt sällskap: kolla vår systergrupp Ökningsmaskan, som för närvarande träffas jämna veckor söndagar i Gamla Stan https://www.sticka.org/lokalgrupp/okningsmaskan/

Kontaktuppgifter

Kontaktperson

Sabine Stöhr och Maria-Elida Lundberg
retstickan (at) sticka.org

Adress

Odengatan 80
11322 Stockholm

Senast bloggat

13 januari 2020

Lunchstickfika på Syfestivalen

Kom och fika med Retstickan på Syfestivalen i Älvsjö, lördag 15 februari 2020, kl. 12. Vi träffas i matsäcksområdet, äter medhavd fika och stickar eller bara pratar och visar våra inköp. Håll utkik efter kända ansikten och samlas runt ett bord.

Efteråt går vi på årsmötet.

Välkommen!

13 oktober 2019

Lunchstickfika på Syfestivalen

Kom och fika med Retstickan på Syfestivalen i Älvsjö, lördag 26 oktober 2019, kl. 12. Vi träffas i matsäcksområdet, äter medhavd fika och stickar eller bara pratar och visar våra inköp. Håll utkik efter kända ansikten och samlas runt ett bord.

Denna gång skall vi se om det finns intresse för samma aktivitet även på fredag 25 oktober 2019.

Välkommen!

Karta

Kunde inte ladda kartan