Lokalgrupper  »  Retstickan

Retstickan

Retstickan är en grupp i Stockholm City, som träffas varannan måndag, udda veckor, på café Ritorno, Odengatan 80 från kl. 16. Medlemskap i Sticka är önskvärd. Ingen föranmälan krävs.

Vårt mål är att inspirera och hjälpa varandra med våra handarbeten. Träffarna är inte ledarledda utan var och en ansvarar för att det blir trevliga och inspirerande träffar.

Välkommen!

Senast bloggat

30 december 2018

Extraträff med Retstickan

Vi träffas redan den 7 januari 2019 efter helguppehållet men fortsätter sedan som vanligt udda veckor. Det blir alltså en ordinarie träff även den 14 januari och därefter varannan vecka under hela året som vanligt. Se kalendern.

2 februari 2018

Lunchfika på Syfestivalen

Även denna gång vill Retstickan bjuda in alla Stickamedlemmar till lunchfika. Vi träffas i matsäcksområdet på mässan. Försten dit paxar ett stort bord. Träffa kända och nya stickkompisar. Ät medhavd eller inköpt fika/lunch och se varandras mässfynd. Sedan går vi på årsmötet. Hoppas vi ses!

28 juni 2017

Sommarstickträffar

Retstickan gör aldrig sommaruppehåll. Vi fortsätter att träffas som vanligt, udda veckor, på måndagar kl. 16-20 p café Ritorno, Odengatan 80, mitt emot Vasaparken. Titta in hos oss om ni vill träffa nya vänner. Varmt välkomna! Gäller även 2018!

Karta

Kunde inte ladda kartan