Lokalgrupper  »  Retstickan

Retstickan

Retstickan är en grupp i Stockholm City, som träffas varannan måndag, udda veckor, på café Ritorno, Odengatan 80, drop-in från kl. 16. Medlemskap i Sticka är önskvärt. Ingen föranmälan krävs.

Vårt mål är att inspirera och hjälpa varandra med våra handarbeten. Träffarna är inte ledarledda utan var och en ansvarar för att det blir trevliga och inspirerande träffar.

Välkommen!

Kontaktuppgifter

Kontaktperson

Sabine Stöhr och Maria-Elida Lundberg
retstickan (at) sticka.org

Adress

Odengatan 80
11322 Stockholm

Senast bloggat

13 januari 2020

Lunchstickfika på Syfestivalen

Kom och fika med Retstickan på Syfestivalen i Älvsjö, lördag 15 februari 2020, kl. 12. Vi träffas i matsäcksområdet, äter medhavd fika och stickar eller bara pratar och visar våra inköp. Håll utkik efter kända ansikten och samlas runt ett bord.

Efteråt går vi på årsmötet.

Välkommen!

13 oktober 2019

Lunchstickfika på Syfestivalen

Kom och fika med Retstickan på Syfestivalen i Älvsjö, lördag 26 oktober 2019, kl. 12. Vi träffas i matsäcksområdet, äter medhavd fika och stickar eller bara pratar och visar våra inköp. Håll utkik efter kända ansikten och samlas runt ett bord.

Denna gång skall vi se om det finns intresse för samma aktivitet även på fredag 25 oktober 2019.

Välkommen!

18 december 2014

Mellandagsstickning 2014!

Råkar du vara i Stockholm den 29:de så kom gärna och mellandagssticka med oss på Retstickan!

Vi kommer som vanligt att hålla till på Bel Mondo, hörnet Drottninggatan/ Olof Palmes gata. Tänk på att cafeét inte tar kontanter, bara kort. Men i gengäld är mackorna goda, salladerna stora och kaffet gott.

Vi sitter längst in i lokalen, på en balkong dit det är 12 trappsteg. Ha inte på för varma kläder, lokalen är väl uppvärmd.

Passa på att pysa ut julstress och njut av din stickning och de övrigas alster- varmt välkommen!

//Helena

Karta

Kunde inte ladda kartan