Evenemang  »  Stickkafé

Stickcafé på lätt finska!

Finskspråkigt Stickcafé i Solna! Varje måndag kl. 13.00-  ca 18:00!  Varmt välkommen!! JULUPPEHÅLL 8/12 2018- 6/1 2019! Det vill säga, vi är tillbaka första helgfria måndagen i januari!

Alla stickar inte, många kommer bara för att njuta av det glada lättsamma sällskapet och möjligheten att få prata och lyssna på finska. Men vill du göra något, så har vi garn och tygstuvar, eller så tar du med ditt eget material. Du kan sticka, virka, sy på någon av våra 2 symaskiner eller väva. Vi har en större vävstol som lämpar sej för trasmattor och en mindre som lämpar sig för dukar. Det finns textilfärg ifall att du vill göra egna motiv på t-shirts eller kuddar; det är bara att vara kreativ!

Vår lokal är på Hagalundsgatan 33, övre plan hos Solna Finska  förening. Den nås via terrassen på baksidan av huset, precis vid den lilla lekplatsen. Ring på klockan, eller knacka på fönstret så öppnar vi.

Buss 513 stannar precis nedanför lokalen, titta på SL’s hemsida för närmare beskrivning. Busstationen heter Sunnangården. Ta trapporna upp mot Willys och gå till höger så att du går igenom höghuset, så finns vi där på gården, till höger.

Buss 515 från Sundbyberg och Odenplan stannar vid Solna Station- ta trapporna upp till Hagalund, gå rakt fram till  Willys, sedan till vänster genom höghuset så kommer du till oss. Vi ligger till höger på gården.

Går du från pendeltåg/ tvärbanan så är det samma väg, uppför trapporna till Hagalund, gå rakt fram till  Willys, sedan till vänster genom höghuset så kommer du till oss. Vi ligger till höger på gården vid den lilla lekplatsen.

Vi har kaffe/ the och liten kaka. Ta gärna med dig något att äta om du blir hungrig. Ibland har vi härlig hemlagad grönsakssoppa, pannkakor eller sallad för självkostnadspris. Vi brukar uppdatera vår Facebooksida med dagsaktuell information. Ibland glöms det bort… för vi är bara människor…

Du är varmt välkommen/ Lämpimästi tervetuloa!

Information

Plats för evenemang

Hagalundsgatan 33, ing. från terassen
16966 Solna

Evenemanget börjar

2019-05-13, kl. 13:00

Evenemanget slutar

2019-05-13, kl. 18:00

Kontaktperson

Helena Hassinen
napparatnapit (at) sticka.org

Karta

Kunde inte ladda kartan

Evenemangskalender Alla evenemang »

Inga evenemang hittades i vår databas.

Tipsa om ett evenemang