Evenemang  »  Resor

Pendeltågsstickning till Uppsala!

Nu är det dags att åka på pendeltågsutflykt till Uppsala igen! Vi åker med pendeltåget som går 9.12 från Stockholms central. Det passerar Sollentuna 9.28 och Upplands Väsby 9.40 och vi är framme i Uppsala 10.06. Vi sitter längst bak i tåget. Tänk på att du kan behöva köpa ett komplement till din biljett- kontrollera med sl.se hur du gör.

Vi vänder tillbaka med pendeltåget 15.24 från Uppsala. Behöver du åka tidigare eller senare, så gör du det.

Väl i Uppsala besöker vi den fina lilla butiken Yll och Tyll nära stationen. Därefter kan de som vill gå direkt till ett kafé och fika och de som vill går till de olika utställningar och museer som finns. Här finns information om utställningar; http://uppsalasmuseer.se/ och http://www.destinationuppsala.se

Ett tips jag såg var utställningen ’’Stiched Voices’’ i Uppsala Slott som är textila berättelser om politiskt våld och motstånd. I Domkyrkans torn finns en underbar textil skatt med fantastiska broderade kyrkliga textilier. Botaniska trädgården är öppen för den som vill se exotisk växtliget. Eller varför inte shoppa- det finns många affärer i centrum för den hugade.

Ingen anmälan  behövs, det är bara att dyka upp!

Ta med; Gott humör. Handarbete. Bra skor och kläder efter väderlek.

Information

Plats för evenemang

T- centralen pendeltågsstationen
11120 Stockholm

Evenemanget börjar

2018-10-06, kl. 09:12

Evenemanget slutar

2018-10-06, kl. 15:24

Karta

Kunde inte ladda kartan

Evenemangskalender Alla evenemang »

Inga evenemang hittades i vår databas.

Tipsa om ett evenemang