Evenemang  »  Stickträff

Vandring och stickning i Björnö Naturreservat

Efter ett långt sommaruppehåll är det dags för en ny vandring med stick tema. Denna gång på Ingarö i Björnö Naturreservat. Vi möts på parkeringen vid 10.00 och följer en av många stigar runt reservatet. Rundan tar oss förbi Björnö torp, Småängsvikens båthamn, Ramsviken och Norrviken. Vandringen blir ca 7 km lång varav det mesta på breda stigar men en del klippor och rötter kommer vi stöta på. När vi kommit tillbaka till parkeringen tar vi oss till Gustavsberg för en fika och stick stund.
För att ta sig till Björnö kan man antingen åka kommunalt från Slussen eller ta bilen. Kommunalt tar man buss 428 eller 429 mot Björkvik och kliver av vid hållplats Björnö Naturreservat. Bussresan tar ca 50 minuter och sedan är det en kort promenad på en knapp kilometer till reservatet. Med bil följer man värmdöleden och svänger av mot Gustavsberg/Ingarö.
Att ta med sig: Stadiga skor som man kan gå i några timmar, ryggsäck med vatten, kaffe/te, något litet att äta, och en stickning. Tänk på att reservatet ligger vid havet så det blir lätt kyligt vid vind och eventuellt regn.
Varmt Välkomna!

Information

Plats för evenemang

Björnö Naturreservat, Ingarö, Stockholm
00000 Värmdö

Evenemanget börjar

2020-09-12, kl. 10:00

Evenemanget slutar

2020-09-12, kl. 15:00

Mer information

Skärgårdsstiftelsens hemsida med information om Björnö

Mer information

Karta över Björnö

Vandringsstickorna

Vandra och sticka med oss!

Besök Vandringsstickorna

Karta

Kunde inte ladda kartan

Evenemangskalender Alla evenemang »

Inga evenemang hittades i vår databas.

Tipsa om ett evenemang