Senaste nytt Äldre inlägg »

15 maj 2024

WWKiP 2024

Den 8 juni är det dags för Världsstickardagen! Den kan firas på många olika sätt. Ett sätt är att helt enkelt gå ner till din närmaste gräsmatta, slå dej ner och sticka eller virka. Ett annat är att kolla med dina stickvänner var ni ska ses och vad ni ska göra.

Vi som träffas i Märsta utanför Stockholm ska ses på ett ganska givet ställe när man ändå bor i närheten- Arlanda Flygplats! Vi ska fika på Sky city mellan kl. 10- 12 och bra handarbeta. Förra året sänkte vi stressnivån ganska betydligt på alla förbipasserande och många log lyckligt när de vandrade iväg. Vi stickare är ett härligt gäng!

Du är så välkommen att hänga med oss om du har vägarna förbi! Eller så har du en egen Världsstickardag själv eller med vänner på någon annan plats! Kika i vår kalender om det finns ett evenemang nära dej. Ett annat ställe är att kolla på facebook eller instagram.

Vi önskar dej en härlig Världsstickardag! World Wide Knit in Public day!

27 februari 2024

Eva Siding in memoriam

En av våra äldsta medlemmar, Eva Siding medlem nr 33, har hastigt lagt ner stickorna för gott.

Eva var alltid mån om föreningen Sticka och hjälpte till där hon kunde. Våra tankar går till Evas familj

Vi saknar dig!

Vännerna i Sticka

8 februari 2024

Nytt nyhetsbrev!

Då har ett nytt nyhetsbrev landat i mejlkorgen! Om den inte har det, kan det bero på spamfiltret eller att vi har felaktig mejladress till dej. Kontakta oss i det fallet så ändrar vi i listan. Mejla till webbansvarige!

 

Nyhetsbrev

Logga in

Logga in på ditt medlemskonto. Är du inte medlem? Bli medlem

Julkalender

Evenemangskalender Alla evenemang »

Inga evenemang hittades i vår databas.

Tipsa om ett evenemang