Senast bloggat

15 maj 2024

WWKiP 2024

Den 8 juni är det dags för Världsstickardagen! Den kan firas på många olika sätt. Ett sätt är att helt enkelt gå ner till din närmaste gräsmatta, slå dej ner och sticka eller virka. Ett annat är att kolla med dina stickvänner var ni ska ses och vad ni ska göra.

Vi som träffas i Märsta utanför Stockholm ska ses på ett ganska givet ställe när man ändå bor i närheten- Arlanda Flygplats! Vi ska fika på Sky city mellan kl. 10- 12 och bra handarbeta. Förra året sänkte vi stressnivån ganska betydligt på alla förbipasserande och många log lyckligt när de vandrade iväg. Vi stickare är ett härligt gäng!

Du är så välkommen att hänga med oss om du har vägarna förbi! Eller så har du en egen Världsstickardag själv eller med vänner på någon annan plats! Kika i vår kalender om det finns ett evenemang nära dej. Ett annat ställe är att kolla på facebook eller instagram.

Vi önskar dej en härlig Världsstickardag! World Wide Knit in Public day!

6 april 2024

Syfestivalen i Malmö flätor

Lördag och söndag kvar välkommen till monter F14

27 februari 2024

Eva Siding in memoriam

En av våra äldsta medlemmar, Eva Siding medlem nr 33, har hastigt lagt ner stickorna för gott.

Eva var alltid mån om föreningen Sticka och hjälpte till där hon kunde. Våra tankar går till Evas familj

Vi saknar dig!

Vännerna i Sticka

8 februari 2024

Nytt nyhetsbrev!

Då har ett nytt nyhetsbrev landat i mejlkorgen! Om den inte har det, kan det bero på spamfiltret eller att vi har felaktig mejladress till dej. Kontakta oss i det fallet så ändrar vi i listan. Mejla till webbansvarige!

 

Nyhetsbrev

26 januari 2024

Årsmötet 2024

Årsmötet för föreningen ”Sticka!** hålls i samband med Syfestivalen på Stockholmsmässan den  lördagen den 17 februari 2024 kl 13.00. Kallelse och länk till anmälan har skickats tidigare i januari.

Här kan du läsa alla årsmöteshandlingar och du kan även skriva ut dem och ta med till årsmötet; https://www.sticka.org/for-medlemmar/arsmoteshandlingar/

Välkommen!

24 januari 2024

Vår kära kassör

Försöker du att få tag på någon för att har du problem att logga in eller fråga något annat till vår Kassör Kerstin Öhman ??
❄️🧊❄️
Tyvärr så har Kerstin gjort illa sin armbåge i halkan och hon ska opereras och därför tar allt lite längre tid. Kerstin fixar allt men kanske inte i det närmaste dagarna.
Ni är inte bortglömda 😃
Sticka lugnt 🧶🧶🧶

10 januari 2024

Första nyhetsbrevet 2024! Kallelse till årsmötet.

Nu har årets först nyhetsbrev ramlat in i brevlådan! Har du inte fått det, kan du logga in och läsa det här: https://www.sticka.org/for-medlemmar/nyhetsbrev/

//Helena

15 december 2023

Sista Nyhetsbrevet för 2023

Nu har det sista nyhetsbrevet skickats ut för år 2023. Logga in och läs: https://www.sticka.org/for-medlemmar/nyhetsbrev/

9 december 2023

Sista medlemsbladet för iår!

Nu har vi fått ihop det senaste medlemsbladet för iår. Du får läsa om hur vi haft det på syfestivalerna under året, lokalgruppsträffen i Borås och det är såklart massa roliga stickningar med!
Här finns bladet!

12 november 2023

Stickresa med stickopp! att se Carina Olsson – Mer Fair Isle

Se detaljer i evenemanget. Hemslöjden i Landskrona, garncirkus om man vill stiga upp tidigt.

Tyvärr är föreläsningen fulltecknad.

Hoppas att vi ses. Vi välkomnar alla som vill följa med. Hör av er om ni har frågor stickopp@sticka.org

Eva stickopp! Malmö