5 oktober 2019

Äntligen SOCKTOBER!

Ja, nu är det dags att se till att fossingarna håller sig varma under vintern! Snön kommer när som helst och sockor slits som bekant. Ja, i vissa delar av vårt riktigt avlånga land har det faktiskt kommit snö redan. Vart man än tittar finns en sockstickning i händerna- även många av oss i styrelsen har sockverkstad på gång.

Som inspiration länkar vi till några av våra mönster.  Vill du se vad vi och andra gör, kika på Stickas Facebookgrupp och på Instagram. Använd #Stickastickarsockar2019 så hittar du andras sockor och vi hittar din.

Är du trött på att sticka sockor på det sätt du stickat dem det senaste året, passa på att inkludera något nytt i år. Rubba dina cirklar! Tå upp eller ner. Sidledes. I bitar. Flerfärgade. Spets. Bara p’åt!

Om du brukar besöka ett stickcafé så vet du redan att ingen kan allt, men alla kan något och tillsammans kan man lösa många mysterier. Har du inte varit på något, så rekommenderar vi start ett besök- du har säkert något att lära ut och vi kan garantera att du kommer hem med ny kunskap och inspiration. Och glädje! Ingen grupp är den andra lik, har du möjlighet att besöka fler så gör det.

Välkommen till SOCKTOBER!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Här är en samling länkar till de mönster som finns i vårt bibliotek. Varmt välkomna att hitta inspiration!

https://www.sticka.org/monster/mysteriesocka-2011/

https://www.sticka.org/monster/salmiaksockor/

https://www.sticka.org/monster/halldoras-mystofflor/

https://www.sticka.org/monster/tassa-pa-ta-arsmotessockor/

https://www.sticka.org/monster/sockan-stig-herrsocka/

https://www.sticka.org/monster/ta-upp/

Det finns mera… varsågoda och surfa på! 😊