31 december 2014

Betala medlemsavgift för 2015

Om du inte kan logga in på medlemssidorna är det troligen för att du inte betalat medlemsavgiften för 2015 och ditt medlemskap har inaktiverats. När du försöker logga in ska du komma till en sida med betalningsinformation – du kan då välja att betala via PayPal (Paypal-konto eller betalkort) eller att betala via faktura till Stickas plusgiro. Om du betalar via PayPal aktiveras ditt medlemskap direkt och du får tillgång till alla medlemssidor som vanligt. Om du betalar via faktura har du 30 dagar på dig att betala och ditt medlemskap aktiveras när betalningen registrerats i vårt system.

Systemet är nytt sedan november 2014 och underlättar medlemshanteringen både för vår kassör och för dig själv då du har ett underlag för vad du har betalat.

Tidigare info om medlemsavgiften:

  • Har du varit medlem under 2014 har du fått ett mejl (skickat från kassor@sticka.org mellan 24 och 26 november 2014) med en länk.
  • Länken är unik för varje medlem.
  • När du klickar på länken kommer du till en sida där du får välja mellan att betala via Paypal (Paypal-konto eller betalkort) eller att skriva ut en faktura och betala enligt den till Stickas plusgiro.
  • Om du betalar via Paypal uppdateras ditt medlemsskap direkt.
  • Om du väljer fakturabetalning har du 30 dagar på dig att betala och ditt medlemsskap uppdateras när betalningen kommit in till vår kassör.