Retstickan

30 december 2018

Extraträff med Retstickan

Vi träffas redan den 7 januari 2019 efter helguppehållet men fortsätter sedan som vanligt udda veckor. Det blir alltså en ordinarie träff även den 14 januari och därefter varannan vecka under hela året som vanligt. Se kalendern.

2 februari 2018

Lunchfika på Syfestivalen

Även denna gång vill Retstickan bjuda in alla Stickamedlemmar till lunchfika. Vi träffas i matsäcksområdet på mässan. Försten dit paxar ett stort bord. Träffa kända och nya stickkompisar. Ät medhavd eller inköpt fika/lunch och se varandras mässfynd. Sedan går vi på årsmötet. Hoppas vi ses!

28 juni 2017

Sommarstickträffar

Retstickan gör aldrig sommaruppehåll. Vi fortsätter att träffas som vanligt, udda veckor, på måndagar kl. 16-20 p café Ritorno, Odengatan 80, mitt emot Vasaparken. Titta in hos oss om ni vill träffa nya vänner. Varmt välkomna! Gäller även 2018!

30 januari 2017

Sticklunch på Syfestivalen

Välkomna på lunchfika kl. 12-13 på Syfestivalen, 18 februari 2017. Vi träffas i picknickområdet. Försten dit reserverar det största lediga bordet och stolar. Visa fynd, prata, sticka.

25 oktober 2016

Fika på Syfestivalen igen

Som en trevlig tradition träffas Retstickan på Syfestivalen på lördag den 29/10 2016 kl. 12 i matsäcksområdet. Välkommen om du vill hänga med oss en stund.

19 januari 2016

Fika på Syfestivalen

Vi träffas kl. 11:30 i matsäcksområdet på Syfestivalen den 20 februari 2016 för att fika och umgås. Visa era fynd, sticka en stund. Vi som går på årsmötet fortsätter dit i tid.

6 mars 2015

Pendelstickning till Södertälje

Välkommen att följa med på en Pendelstickning till Södertälje den 16 maj! Vi åker från Centralen med tåget mot Södertälje kl 10:16 den 16 maj och vi sitter längst bak i tåget.

Resan till Södertälje tar i snitt 45 minuter. Väl framme kan du;

1. åka tillbaka med vändande tåg

2. kliva av och och fika i Södertälje Centrum; om det blir inne eller ute avgör vädret

3. gå till en trevlig garnaffär i Södertälje, sedan fika på stan.

Allt i gott sällskap av stickaglatt folk från alla hörn av Stockholm och kanske en och annan besökare utifrån!

Vi har inte spikat ett program, det beror på hur många som gör vad och vad det blir för väder. Och vad du har lust/ tid med.

Ta med dig en stickning som varar minst 3 timmar, gärna mer. Bra skor att gå i. Glatt humör och en dos god nyfikenhet!

Är du med i Facebook hittar du evenemanget under gruppen Stickigt som händer!

Närmare datumet kommer vi att uppdatera här om vi bestämmer fik o butik.

Varmt välkommen!

18 december 2014

Mellandagsstickning 2014!

Råkar du vara i Stockholm den 29:de så kom gärna och mellandagssticka med oss på Retstickan!

Vi kommer som vanligt att hålla till på Bel Mondo, hörnet Drottninggatan/ Olof Palmes gata. Tänk på att cafeét inte tar kontanter, bara kort. Men i gengäld är mackorna goda, salladerna stora och kaffet gott.

Vi sitter längst in i lokalen, på en balkong dit det är 12 trappsteg. Ha inte på för varma kläder, lokalen är väl uppvärmd.

Passa på att pysa ut julstress och njut av din stickning och de övrigas alster- varmt välkommen!

//Helena

14 december 2014

Retstickans träffar

Vi har nu bestämt att vi stannar på Café Bel Mondo, Drottninggatan 71a, Stockholm, hörnet Olof Palmes Gata.

Vi träffas som tidigare udda veckor måndag från kl. 16 med öppet slut. Caféet har öppet till 22:00. Vi sitter på övervåningen, det är 12 trappsteg dit.

Nästa träffar är 15 och 29 december 2014.

Välkomna!

18 november 2014

Vi har ett nytt ”ställe”!

Vårt förra café stängdes och vi har slitit med att hitta ett nytt ställe som vill ta emot oss. Vi har nu hittat cafe Bel Mondo! Det ligger i hörnet av Drottninggatan och Olof Palmes gata och är ett oberoende café (hör inte till en kedja) med mycket gott i sina diskar. Caféet har en liten balkong, som vi ockuperar varannan måndag. Du är hjärligt välkommen! Det är rätt varmt på caféet, så tänk på att inte ha en tjock tröja eller liknande. T- shirt räcker. Och det är kontantfritt vilket innebär att allt betalas med plastkort.

Nästa gång blir den 1:a december, kl 16.00- ca 19.30.

Retstickan

Retstickan är en grupp i Stockholm City, som träffas varannan måndag, udda veckor.

Besök Retstickan