Retstickan

13 januari 2020

Lunchstickfika på Syfestivalen

Kom och fika med Retstickan på Syfestivalen i Älvsjö, lördag 15 februari 2020, kl. 12. Vi träffas i matsäcksområdet, äter medhavd fika och stickar eller bara pratar och visar våra inköp. Håll utkik efter kända ansikten och samlas runt ett bord.

Efteråt går vi på årsmötet.

Välkommen!

13 oktober 2019

Lunchstickfika på Syfestivalen

Kom och fika med Retstickan på Syfestivalen i Älvsjö, lördag 26 oktober 2019, kl. 12. Vi träffas i matsäcksområdet, äter medhavd fika och stickar eller bara pratar och visar våra inköp. Håll utkik efter kända ansikten och samlas runt ett bord.

Denna gång skall vi se om det finns intresse för samma aktivitet även på fredag 25 oktober 2019.

Välkommen!

18 december 2014

Mellandagsstickning 2014!

Råkar du vara i Stockholm den 29:de så kom gärna och mellandagssticka med oss på Retstickan!

Vi kommer som vanligt att hålla till på Bel Mondo, hörnet Drottninggatan/ Olof Palmes gata. Tänk på att cafeét inte tar kontanter, bara kort. Men i gengäld är mackorna goda, salladerna stora och kaffet gott.

Vi sitter längst in i lokalen, på en balkong dit det är 12 trappsteg. Ha inte på för varma kläder, lokalen är väl uppvärmd.

Passa på att pysa ut julstress och njut av din stickning och de övrigas alster- varmt välkommen!

//Helena

18 november 2014

Vi har ett nytt ”ställe”!

Vårt förra café stängdes och vi har slitit med att hitta ett nytt ställe som vill ta emot oss. Vi har nu hittat cafe Bel Mondo! Det ligger i hörnet av Drottninggatan och Olof Palmes gata och är ett oberoende café (hör inte till en kedja) med mycket gott i sina diskar. Caféet har en liten balkong, som vi ockuperar varannan måndag. Du är hjärligt välkommen! Det är rätt varmt på caféet, så tänk på att inte ha en tjock tröja eller liknande. T- shirt räcker. Och det är kontantfritt vilket innebär att allt betalas med plastkort.

Nästa gång blir den 1:a december, kl 16.00- ca 19.30.

Retstickan

Retstickan är en grupp i Stockholm City, som träffas varannan måndag, udda veckor.

Besök Retstickan