5 november 2014

Det här är en speciell dag

Dagen vi har längtat efter så länge. Dagen då föreningen Sticka får en ny hemsida. Vi som jobbat med den hoppas verkligen att ni kommer att bli glada över det nya. 

Framför allt kommer vi som jobbar med det administrativa, när det gäller föreningen i stort och på hemsidan, få ett mycket smidigare verktyg att arbeta med och det är otroligt skönt när vi alla jobbar helt ideellt.

Det som alla medlemmar kommer att märka av först är att betalningen för medlemskap kommer att ske på ett nytt sätt. Vi har bestämt oss för att använda PayPal för alla betalningar och det kommer att komma information till alla genom e-mail. Så glöm inte bort att titta i din inkorg för att inte missa något. I nuläget räknar vi med att skicka ut meddelandet inom en vecka.

Det kommer också att bli lättare att hitta mönster. Tyvärr är inte alla mönster inlagda med fil att ladda ner ännu, men det kommer. Dessutom kommer vi att lägga in många fler mönster som tidigare kommit i skymundan. Använd sökfunktionen för att hitta allt. Den är otroligt bra och gör det mycket lättare att hitta vad du än letar efter.

Vi hoppas på förståelse att allt inte är komplett inlagt ännu. Men efter lokalgruppsträfffen, som är i Umeå kommande helg, kommer jag Efwa som är webmaster att jobba på för att allt ska bli så komplett som möjligt. Om det är något du märker att du måste komma åt med en gång vill jag att du mailar till nya_sajten@sticka.org så ska jag försöka ordna det. Jag hoppas att ni har tålamod ett tag till och att ni upptäcker saker på sajten som ni tidigare inte sett.