26 juli 2018

Presentation av Ingmarie Frank

Bättre sent än aldrig! Vi valde ju in några nya medlemmar i styrelsen under årsmötet. Här kommer en kort presentation av Ingmarie Frank!

Mitt namn är Ingmari Frank, blev på årets årsmöte invald i Stickas styrelse på ett år som suppleant.
Jag tror att jag kan tillföra ett nytt sätt att se på saker och ting till styrelsens arbete, då man kommer in med fräscha nya ögon.
Jag bor i en liten by i Norra Hälsingland.
Jag utbildade mig tidigt till sömmerska, det har jag arbetat med till och från. Mitt intresse för hantverk har följt mig genom åren, just nu är jag inne i en intensiv stickperiod. Stickning är ju så lätt att ta med sig överallt, symaskinen är för tung att ha framför tv:n eller med sig i bilen.
Mitt första stickade alster som jag genomförde på helt egen hand var en flaggblå mohaire kofta och då var jag 9 år. Tyvärr glömdes koftan kvar på en buss.
Övriga intressen är barnbarnet, fjällen, Roslagen och resor.