2 juli 2017

Presentation av styrelsen – Emma tellblom

Hej!
Emma heter jag är webmaster för Sticka! Ett väldigt roligt uppdrag eftersom jag får styra och ställa väldigt mycket med vår hemsida och Facebook. Bor med min man och son i Lerum och småbarnslivet gör att det inte är fullt lika mycket sticktid nu som förr.

Det började med stickning för mig, främst i högstadiet (vägrade träslöjd och ville inte sy), men efter att ha stickat ett par vantar fastnade hobbyn med mig. Även om jag har haft lite pauser till och från så kommer stickningen alltid tillbaka. Det är dessutom tack vare stickningen som jag har utvecklat min handarbete så det nu även inkluderar spinning och virkning!

Det är alltid roligt att börja på något nytt, tyvärr märks det också bland alla mina ofärdiga projekt som ligger och dräller bland mina garner. Är alltid ute efter att lära mig något nytt! Saker som till en början kändes skrämmande såsom Siri och Leftie ligger numera halvklara i soffan och i fjärran hägrar en Dreambird som mål! Där är jag inte riktigt ännu. Något som revolutionerade min stickning var när jag upptäckte magic loop samt utbytbara stickor. Vad mycket man kan göra med denna teknik, vad enkelt det är när man väl lärt sig!

Att vara med i Stickas styrelse är väldigt roligt! Man får vara med och planera vad som ska hända under året och får mycket ansvar. Dessutom får man träffa mycket medlemmar under Syfestivalen och hjälpa till med diverse workshops. Man kan alltid lära sig något nytt!