7 september 2016

Sticka! till Peking!

Kinaresor erbjuder våra medlemmar rabatt på en resa till kina i handarbetes tecken! Vad sägs om gå på garnmarknad eller träffa de kinesiska kvinnorna som sitter och stickar vid Himmelens tempel?

Stickning, garn, textil och hantverk i Peking 19-25/3-2017
Resan för dig med stort intresse för stickning, garn, textilier och hantverk. Kerstin Andersson tar dig med till en garnbutik som arrangerar en workshop bara för oss. En annan workshop arrangeras av utländska kvinnor som är bosatta i Peking och har stickning som stort intresse. I södra Peking letar vi upp de kinesiska kvinnor som har den stora parken runt Himmelens tempel som samlingsplats för att sitta ned och sticka tillsammans. En stor marknad för garner, stickor m m ger oss möjlighet att shoppa loss till låga priser. Under ytterligare en workshop lär vi oss knyta kinesiska knutar, den kinesiska motsvarigheten till makramé. Även en berömd ateljé för tillverkning av Pekingoperakläder bjuder in oss för att vi ska få sy var sin minidräkt, en klassisk kinesisk qipao. Och vi ska ta del av hur silke och siden framställs, studera olika typer av kinesiska klädedräkter och förstås smaka på riktigt kinesiskt te. Resan leds av Kerstin Andersson. Välkommen med på en resa som bjuder på mycket kunskap, många glada skratt och massor av upptäckar- glädje!

Screen Shot 2016-09-07 at 14.47.00Ordinarie pris 15 450:-, specialpris 14 450:- för medlemmar i Sticka! Sveriges stickförening om du bokar direkt till Kinaresor senast 28/10 2016. Rabatten kan inte förenas med andra rabatter. Detaljerat program finns på kinaresor.se/stickapeking där du också kan boka resan online dygnet runt. Du kan även ringa på 08-545 95 200, månd-fred 9-17. Observera att vi garanterar att du kan boka del i dubbelrum och inte behöver boka enkelrum om du inte själv vill.

Läs mer om resan och programmet här.

För att få rabatten måste du vara medlem hos Sticka!.
Klicka här för att få fram rabattkoden.