16 juli 2017

Styrelsen – Eva Kilander

Hej på er, jag heter Eva och kommer från västkusten och den fina staden Halmstad!

Stickat, virkat och pysslat med garn har jag gjort sedan urminnes tider. För 10-12 år sedan började jag leta mönster på nätet och hittade en del men de mesta var på engelska och det var ju bara och bita i det sura äpplet och lära sej sticka på engelska. Det har ju visat sej vara en vinstlott, jag stickar ju nästan bättre på engelska än på svenska :)

Till Ravelry hittade jag tidigt och fick stå i kö tre eller fyra månader för att få vara med, det var väldigt segt innan jag fick mailet med ”Välkommen till Ravelry”. Där inne finns ju hur mycket som helst fint att titta på och om inte barnen och hundarna varit så noga med att äta och gå ut att kissa, så hade jag lätt kunnat bli fast flera dagar där inne. Har ni inte varit på Ravelry så prova, nu finns det ju mycket svenska mönster där också, men se till att ha gott om tid.

Jag hittade till Sticka.org genom nätet, givetvis, jag letade efter ett sjalmönster och hittade en bild på sjalen ”Hjärtehemligt”, en mysteriesjal som Marianne Fröding gjort och den ville jag sticka. Enda sättet att få tillgång till mönstret var att bli medlem och medlem nr 461 blev jag, det är nog 9-10 år sedan och nu har jag suttit med i Stickas styrelse i sex år men det känns som mycket mer :)

Förut så bloggade jag under namnet ”Eva i Halmstad” men tyvärr så blir det inte så många uppdateringar där nu, det är ju för lätt att lägga ut bilder på Facebook och Instagram och bloggen blir lidande. Men ni som vill titta på vad jag gör så finns jag som ”evaihalmstad” på Instagram. Det blir hundar, mycket stickning och lite barnbarn där.
Må gott på er!