9 juli 2017

Styrelsen – Marie-Louise Andersson

Hej!

Jag heter Marie-Louise Andersson och har blivit invald i styrelsen för Sticka som suppleant.
Jag kommer inte ihåg när jag började sticka men jag har gjort det sedan jag var liten. Har på senare tid börjat sticka sjalar, det finns sååå många vackra sjalmönster. Tyvärr blir de flesta sjalarna liggandes i en låda. Men det är ju så roligt att sticka dem.

Jag stickar också på maskin. Ett relativt nyupptäckt handarbete. Det finns de som anser att det är ”fusk” att sticka på maskin men det håller jag inte med om. Man syr ju på maskin så….

Ett stort nöje är att gå in i en garnaffär och bara titta på alla vackra garner i regnbågens alla färger. Och så sätter fantasin i gång! Hur man kan kombinera olika färger, garn kvaliteter och vad som kan stickas av garnet!

Pinterest kan fånga mig i timmar.Hela världen är full av fantastiska stickare med en fantasi som verkar vara oändlig!

Jag ser framemot att få ingå i styrelsen och kanske kunna inspirera någon att prova på maskinstickning också!