4 oktober 2019

Temperaturstickning på Syfestivalen

På Syfestivalen i Stockholm 25-27 oktober vill vi visa din temperaturstickning och/eller din Mysteriesjal 2018/2019 Vinterflätan. Vill du att vi visar den måste vi ha ditt alster senast måndag den 21 okt.

Mysteriesjalen: Märk den med namn på baksidan. Skicka med post till adressen nedan. Kom ihåg att lägga i en lapp med namn och adress i paketet.

Temperaturstickningen: Är den klar; märk den med ditt namn på baksidan. Skicka den med post till adressen nedan. Kom ihåg att lägga i en lapp med namn och adress i paketet. Är den pågående hela året; märk med ditt namn på baksidan och förankra ALLA LEVANDE MASKOR, så att de inte repas upp.

Så här ska du göra för att få visa den: Skicka den till adressen nedan, lägg med en lapp med namn och adress. Lägg också med en lapp, med info om hur du stickat den, när mäter du temperaturen, hur ofta och hur mycket stickar du, varje dag, varje onsdag eller hur gör du.

Maila till Emy-Ann vad du skickar, så att vi vet att ditt bidrag är på väg och så vi kan planera hur vi ska ha det på mässan, emyann1@hotmail.com.
När Syfestivalen är slut skickar vi tillbaka din temperaturstickning.

Skicka till:
Emy-Ann Ländin
Trevebovägen 142
184 32
Åkersberga

Vi tackar er på förhand och hoppas att ni är många som skickar in era stickningar!